Visio update

Goed nieuws voor de Visio gebruikers. Microsoft heeft Visio Online en Visio voor iPad gereleaset. Voortaan zijn Visio diagrammen ook beschikbaar op meerdere platformen. Zelfs personen die geen Visio geïnstalleerd hebben, kunnen de diagrammen raadplegen via Visio Services in Office 365. Als de onderliggende gegevens worden vernieuwd, worden ook je diagrammen in de browser vernieuwd. Andere nieuwigheden zijn: one-step data linking naar diagrammen, advanced design en verbeterde AutoCAD support. Meer info hierover in de video onderaan deze blogpost.

 

 

Door de verbeterde AutoCAD import kunnen architecten, ingenieurs, ... voortaan ook samenwerken aan hun schema's met geavanceerd design. Ook teamwork wordt beter gestroomlijnd: de kans op fouten vermindert doordat twee of meer personen nu samen kunnen werken aan hetzelfde diagram. Dankzij de one-step data linking kunnen gebruikers en IT-professionals op snelle en eenvoudige wijze hun diagrammen tot leven brengen. Dit helpt ervoor zorgen dat data-linked diagrammen steeds up-to-date zijn.

Een heel goede hulp is de connectie met Skype for Business. Je ontvangt meteen hulp/uitleg door rechtstreeks vanuit Visio een chatgesprek of audio-/videogesprek te starten met het supportteam.

Een demo van nieuwe features zie je in het filmpje hieronder:

*Cliquez ici pour la version française.*

Kim Van Nieuwenhuyse, Digital Marketing | www.itcare.be

Add comment