Binnenkort toegang tot mini CRM voor Business Premium, later ook voor E3 & E5.

Bent u als kleine KMO ook op zoek naar een systeem om uw afspraken met klanten centraal te beheren, opportuniteiten op een eenvoudige manier te registreren of taken op een correcte manier op te volgen? Dan is Outlook Customer Manager - een nieuwe service voor Business Premium gebruikers - misschien wel een oplossing voor u.

Deze module zal in de komende weken eerst beschikbaar gemaakt worden voor Business Premium gebruikers en in de verdere toekomst ook voor Office 365 E3 & E5 abonnementen. Klanten in het first release programma moeten op vandaag niet lang meer te wachten vooraleer ze deze nieuwe functionaliteit zullen kunnen gebruiken.

In onderstaande video schetst Microsoft alvast een beeld van wat we aan functionaliteit binnen deze gratis mini CRM kunnen verwachten:

Belangrijk voor activatie is dat Outlook 2016 uit het Office 365 abonnement op de computer geïnstalleerd werd en met de laatste updates actief is. Vervolgens zien gebruikers in de ribbon automatisch een extra knop "Customer Manager" verschijnen:

Prettige bijkomstigheid is dat Microsoft er ook aan gedacht heeft om de gegevens in een nieuwe app voor smartphones beschikbaar te maken. Deze komt eerst in de store voor IOS, dan voor Android en tot slot voor Windows Phone.

*Cliquez ici pour la version française.*

Benny Depuydt, Business Consultant | www.itcare.be

Add comment