Microsoft To-Do

Microsoft heeft vorige week een preview uitgebracht van een nieuwe app met de naam To-Do. De app is ontwikkeld door het team achter Wunderlist, een applicatie die Microsoft eerder in 2015 overnam.

To-Do is geïntegreerd en gebouwd bovenop Office 365. Gebruikers kunnen er zoals de naam doet vermoeden takenlijstjes mee opvolgen,  herinneringen voor taken instellen en deze consulteren via MS-Outlook, vanaf het web of via een mobiel toestel.

Wanneer Wunderlist definitief verdwijnt is niet duidelijk. Microsoft laat weten dat dit het geval is als het bedrijf er zeker van is dat 'het beste van Wunderlist in To-Do geïntegreerd is'. Via het beheercentrum van Office 365 is de preview van To-Do in te schakelen.

 

Van werk tot vrije tijd,
To-Do is de gemakkelijkste manier om dingen gedaan te krijgen, elke dag weer.

 
 Elke dag een frisse start

Begin ‘s ochtends met een schone lei met 'Mijn dag'.
Mijn dag zorgt voor een rustmoment, zodat je kunt bepalen wat je vandaag wilt bereiken.

 

 Een slimme manier om je dag te plannen

Voorkom stress met de slimme 'Suggesties' van To-Do. Met behulp van Suggesties, gebaseerd op een slim algoritme, blijf je het werk de baas en kun je bewuster je dag plannen.

 

 Ontvang herinneringen wanneer je wilt

Stel vervaldatums en herinneringen in en voeg notities toe. Of je taken nu te maken hebben met werk of vrije tijd, je mist nooit meer een deadline als je To-Do gebruikt.

 

Maak lijsten voor wat je maar wilt

Houd het overzicht over je taken voor werk, school, boodschappen, filmafspraken of huishouden. Wat je ook moet doen, je kunt je lijsten voor werk en thuis overzichtelijk houden met verschillende achtergronden.

 

 

*Cliquez ici pour la version française.*

Benny Depuydt, Business Consultant | www.itcare.be

   

Pingbacks and trackbacks (1)+

Add comment