NIEUW! Microsoft 365

Microsoft kondigde recent hun nieuwe zakelijk aanbod "Microsoft 365" aan. Dat brengt Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samen in 1 aanbod voor zowel Enterprise als KMO's. De nieuwe formules worden aangeboden onder de naam "Microsoft 365 Business" en "Microsoft 365 Enterprise".

Microsoft 365 Business
Microsoft 365 Business is vooral op de markt gebracht voor kleine- en middelgrote bedrijven tot 300 users. De bundel omvat Office 365 Business Premium (=> onder andere Office pakket, 1 TB OneDrive opslag, e-mail, agenda en een centrale console om het ganse aanbod te managen), samen met beveiligings- en management functionaliteiten van Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Microsoft 365 Enterprise
Deze formule is bedoeld voor grotere firma's, bevat alles uit het Microsoft Business aanbod (Office 365 licentie, EM+S, Windows 10) plus enkele extra's en zal op de markt komen in 2 varianten: Microsoft 365 E3 en E5.

=> Microsoft 365 E3 omvat onder andere het social network Yammer, Advanced Threat Analytics, Azure Active Directory, Credential Guard, Intune en Delve.

=> Microsoft 365 E5 is nog een tikkeltje uitgebreider. Het volledig Advanced Threat Protection aanbod is inbegrepen, net als Advanced Security Management, Power BI Pro en meer. Je haalt met dit abonnement zowat alles in huis dat Microsoft te bieden heeft op vlak van productivity en workplace.

De bundeling van de verschillende diensten is een logische volgende stap: Office 365 is reeds een gekend SaaS-aanbod en dat wordt Windows 10 nu ook, dankzij Microsofts vernieuwde visie. Prijzen vanaf 20$/user/maand. Meer info? Neemt gerust contact op via marketing@itcare.be.

Kim Van Nieuwenhuyse, Digital Marketing | www.itcare.be

Add comment