We wensen u met IT-Care in 2019 een goede MS-Teams integratie toe

Lees verder en ontdek hoe we verschillende bedrijven samenbrengen om de integratie van Teams (met VOICE) te bespreken.

We hebben er allemaal al van gehoord en eventueel af en toe eens mee getest met een aantal collega’s: Microsoft Teams. Het nieuwe paradepaardje van Microsoft doet steeds meer zijn intrede bij Belgische bedrijven. Al blijft Teams bij vele bedrijven steken in een soort van testfase of een premature introductiefase. (Te) Weinig collega’s gebruiken de toepassing waardoor de voordelen aan kracht verliezen. Ook bij IT-Care hebben we deze problemen ondervonden bij de implementatie van Teams, maar gaandeweg hebben we de toepassing collectief beter leren gebruiken.

Nu willen we natuurlijk onze kennis en ervaringen delen en samen met jullie zorgen voor een vlekkeloze Teams integratie. Maar we beseffen maar al te goed dat Teams niet voor alle organisaties dezelfde rol zal spelen. Het is een toepassing dat op maat van de firma kan aangepast worden. We willen dan ook bij onze klanten zelf gaan kijken hoe zij de blijde intrede van Teams ervaren.

Dit is dan ook de insteek van onze zeer kleinschalige interactieve Teams sessies die we volgende week bij Microsoft in Zaventem organiseren (geef toe, er zijn slechtere locaties). We organiseren 2 sessies waarvan 1 Nederlandstalig en 1 Franstalig. De reden van deze opsplitsing is enkel te wijten aan de hoge interactie die we hopen te creëren. Taal kan op dat vlak een barrière zijn. De uitgenodigde bedrijven sturen telkens één van hun decision makers waardoor de interactieve sessies zeer interessant kunnen worden, ook voor ons.

De inhoud van de sessie wordt samengesteld door IT-Care in samenwerking met Microsoft en Proximus. We overlopen de basis mogelijkheden van Teams met natuurlijk ook de VOICE integratie. Welke componenten heeft een bedrijf nodig om haar medewerkers te laten bellen via Teams? Proximus zal bij deze verder toelichten hoe zij hier een meerwaarde kunnen betekenen.

Onder de aanwezige bedrijven zit een gezonde mix van grote en minder grote organisaties, gaande van 50 tot 2000 medewerkers. Tussen de aanwezigen zitten bijvoorbeeld Crops (Ooigem), Inagro vzw (Rumbeke-Beitem), Prayon S.A. (Engis) en spmt Arista (Brussel). We zijn er van overtuigd dat we van elkaar kunnen leren en we hopen op een boeiend gesprek tussen decision makers met als resultaat … ?

Wordt vervolgd…

Ben je zelf geïnteresseerd in Teams en weet je niet hoe deze te integreren in jouw bedrijf? Contacteer mij via loy@itcare.be.

Loy Clynckemaillie, Digital Marketing| www.itcare.be

Add comment