Teams met VOICE: IT-Care behaalt Audiocodes certificaat

Het is druk geweest bij IT-Care vorige week. Een aantal collega’s hebben zich na de werkuren bijgeschoold en kregen donderdag avond, ’s avonds laat, hun Audiocodes certificaat.

 

Dit stelt ons in staat om ook jouw telefooncentrale te vervangen door een moderne samenwerkings- en communicatietool die vlekkeloos de verbinding maakt met jouw vaste lijnen.

 

Zoals jullie ondertussen al weten zijn we met IT-Care volop bezig met de integratie van Microsoft Teams bij onze klanten. We willen hierbij een voortrekkersrol spelen en helpen om de volledige communicatie te moderniseren en digitaliseren. Het opnemen van het telefonie-luik binnen Teams is daarin zeer belangrijk. Dit is dan ook de reden waarom we nauw samenwerken met onze partner Proximus.

Een telefonie netwerk koppelen aan je IT-omgeving doe je natuurlijk niet zomaar. De installatie van een Session Border Controller (SBC) is één van de noodzakelijke stappen om via jouw Teams applicatie naar vaste en mobiele nummers te kunnen bellen. En dat is net wat Audiocodes ons aanbiedt, een manier om direct routing te voorzien met MS-Teams.

Na een aantal avondshiften en (on)gezonde bezorgmaaltijden verkregen we met IT-Care uiteindelijk ons Audiocodes certificaat. Dit stelt ons in staat om ook jouw telefooncentrale te vervangen door een moderne samenwerkings- en communicatietool die vlekkeloos de verbinding maakt met jouw vaste lijnen.

Geloof je mij niet? Ik wil het zeker eens komen demonstreren.

Contacteer ons snel via loy@itcare.be

Loy Clynckemaillie, Digital Marketing| www.itcare.be

Add comment